Lackskydd

Det nordiska klimatet är tufft för din bil. Vi har fyra olika årstider med allt vad det innebär, grus på vägarna och vägsalt som skvätter mot lacken. Detta är slitsamt för lacken och kan orsaka repor i lacken, att lacken bleks av solen eller att du får stenskott.

Om du är en person som ofta kör bil är detta oundvikligt men skadorna kan bli betydligt mindre omfattande om du investerar i ett lackskydd hos oss. Ett lackskydd lägger sig som en skyddande hinna över lacken för att hålla slitage och repor borta.

Vad är ett lackskydd?

Ett lackskydd är precis som det låter, ett skydd vi applicerar på bilens lack för ökad motståndskraft mot yttre påfrestningar. Vi använder bilvårdsprodukter från BrilliantCARE som tillhandahåller lackskydd av högsta kvalité för en hård yta med extremt djup och vacker glans.

Precis som vid en rostskyddsbehandling är ett lackskydd nödvändigt för att hålla slitage borta. Repor kan sänka bilens andrahandsvärde och ger samtidigt ett ovårdat intryck. När vår bilverkstad applicerar ett lackskydd ser lacken genast fräschare ut och håller längre.

Lackskydd som minimerar antalet underhåll

Vill du ha ett lackskydd som håller länge ska du besöka vår bilverkstad för förstklassig bilservice. Om du har en bil med detaljerade linjer eller speciell design kan ett lackskydd framhäva linjerna på ett stilfullt sätt. Arbetsprocessen för att applicera ett lackskydd är snarlik den för en rostskyddsbehandling. Den måste applicerar korrekt utifrån bilmärkets krav och samtidigt applicerar korrekt för ett jämnt resultat. Detta har våra medarbetare lång erfarenhet av och kan polera bilen, utföra lackförsegling och välja rätt billack för din bil

Att lacka om bilen går relativt fort med tanke på den kvalité du får. Vår bilverkstad använder endast den bästa bilvården i vårt arbete så att du får ett mer beständigt lackskydd. Vi arbetar noggrant och med precision så att slutresultatet blir så bra att du inte behöver investera i ett flertal tidskrävande underhåll av lacken. Med ett bestående lackskydd behöver du bland annat inte tvätta bilen lika ofta, lacken slits inte lika fort och det blir inga stenskott i lacken.

rostskyddsbehandling-lackskydd

Välj bland våra tre olika lackskyddsbehandlingar

För att undvika stenskott, kunna polera bilen rätt och rekommendera billack anpassad för din bil arbetar vi med tre olika lackskyddsbehandlingar. Beroende på vad din bil är i behov av eller vad du efterfrågar väljer du den behandling som passar eller rekommenderas för dig. Varje behandling har 6 års garanti med eller utan möjlighet till uppgradering. Läs mer om våra lackskyddsbehandlingar nedan och vad som ingår.

  • Brilliant Rubin Protection: I detta paket med lackskydd ingår bland annat avfettning, polering av lacken i två steg, behandling av vindruta och keramiskt lackskydd i två lager. Här ingår 6 års garanti utan uppgraderingar.
  • Brilliant Ceramic Protection: Detta är vår andra behandling med lackskydd. I detta paket ingår bland annat avfettning, polera bilen i två steg och ett lager med keramiskt lackskydd. Här ingår 6 års garanti utan uppgraderingar.
  • Brilliant Kristall Protection: I detta paket med lackskydd ingår avfettning, polering av lacken samt keramiskt lackskydd med 1 års hållbarhet. Här ingår 6 års servicegaranti med uppgradering.

Polera lacken och välj ett lackskydd för ökad hållbarhet

Alla bilmekaniker som arbetar på vår bilverkstad är alla erfarna och experter inom lackskydd. Vi är även ledande inom rostskyddsbehandlingar och har varit det sedan verkstaden grundades år 1977. Om du är osäker på vad just din bil behöver kan du vara trygg med att överlåta ansvaret till våra mekaniker. Vi erbjuder kvalitativ bilservice där vi vet vilken behandling som passar till vilken biltillverkare och deras lack. Ingen lack är för svår för oss att behandla. oavsett om du en bil med stark färg på lacken, en bil med mattlack eller olika textur på lacken.

  • Ett lackskydd är nödvändigt för att hålla stenskott borta, slitage från vägsalt eller repor från exempelvis stenar. På så sätt ser lacken fortsatt fin, hel och jämn ut.
  • Med ett lackskydd, och gärna en rostskyddsbehandling, sparar du tid och pengar då du inte behöver underhålla bilen lika ofta. Du undviker dyra bilreparationer och mer omfattande skador.
lackskydd

Boka tid för lackskydd – Vi återkommer med bokningsbekräftelse och pris

Vi tar hand om hela din bil om du så önskar. Vi kan utföra en kvalitativ rostskyddsbehandling följ av att applicera ett lackskydd. Då får din bil både ett utseendemässigt lyft samtidigt som viktiga komponenter i bilens underrede får ett bra skydd mot rost.

Du förlänger nybilskänslan samtidigt som andrahandsvärdet håller sig fortsatt högt. Kontakta vår bilverkstad redan idag för att boka tid för lackskydd hos oss. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt pris i kombination med ett förstklassigt resultat. Det kallar vi bilservice i världsklass!

Skydda lacken från stenskott, repor och vägsalt med ett lackskydd. Vi anpassar skyddet efter ditt bilmärke för ett förstklassigt resultat.